قرعه کشی 500 میلیونی یونیلیور با خرید از فروشگاه های هفت
لوگوی هفت

قرعه کشی 500 میلیونی یونیلیور با خرید از فروشگاه های هفت

منقضی شده
مشاهده
2 لایک
0 نظر
اشتراک
ذخیره
گزارش خرابی

اگر از مشتریان فروشگاه هفت هستید، با خرید محصولات شوینده و بهداشتی از این مجموعه در قرعه کشی 500 میلیونی یونیلیور شرکت داده می شوید. کافیست محصولات برندهای داو، سیگنال، کلیر، دامستوس، لوکس، کامفورت، سان سیلک، کلوزآپ، دامستوس و امو را در سبد خریدتان داشته باشید. به ازای هر 150 هزار تومان سفارش از این برندها، یک شانس شرکت در قرعه کشی دریافت می کنید. به 60 نفر جایزه تعلق می گیرد و شاید شما یکی از این شصت نفر خوش شانس باشید.

دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید
با ثبت دیدگاه خود ما را در ارائه بهتر خدمات یاری کنید

سایت کانال تخفیف (آف چنل)، مرجع دریافت رایگان کوپن و کد تخفیف فروشگاه های آنلاین و کسب و‌ کارهای اینترنتی است. در حال حاضر با همراهی استارت آپ ها انواع کد تخفیف، مسابقه، کمپین و جشنواره های صدها برند معتبر، اپلیکیشن و مراکز خدمات آنلاین را به اطلاع مخاطبان می‌رسانیم. دیجی کالا، اسنپ، اسنپ فود، تپسی، سینماتیکت، بانی مد، علی‌ بابا ، فیلیمو، نماوا، اسنپ مارکت، اسنپ شاپ، باسلام و ازکی از جمله این وبسایت ‌هاست. کاربران در کانال تخفیف می توانند در کوتاه ترین زمان و با چند کلیک ساده به جدیدترین تخفیف ها در گروه تاکسی اینترنتی، سفارش آنلاین غذا، اپراتورهای مخابراتی، موسیقی و سینما، گردشگری، مد و پوشاک، کتاب و کتابخوانی و ... دسترسی پیدا کنند.
بستر تبلیغ بر پایه بن هدیه و آفر، علاوه بر کمک به بهتر شناخته شدن فروشگاه ها در صحنه رقابت و افزایش بازدید و آمار فروش آن‌ها، باعث کاهش هزینه و ایجاد تجربه‌ای لذت بخش از خریدی ارزان تر در ذهن مشتریان خواهد شد. چنین کمپین های تبلیغی و تخفیفی ضمن جذب مشتریان جدید باعث ترغیب کاربر به خرید مجدد شده و توسعه و رونق کسب و کار در فضای آنلاین را در پی خواهد داشت.

نماد اعتماد
نماد ساماندهی
کلیه حقوق برای کانال تخفیف محفوظ است © 1405