قرعه کشی اشتراک تلگرام پرمیوم رایگان 3 ماهه اکسکوینو
لوگوی اکسکوینو

قرعه کشی اشتراک تلگرام پرمیوم رایگان 3 ماهه اکسکوینو

منقضی شده
مشاهده
0 لایک
0 نظر
اشتراک
ذخیره
گزارش خرابی

برای شرکت در قرعه کشی اکسکوینو که جایزه آن هر شب برای 2 نفر اشتراک تلگرام پرمیوم رایگان 3 ماهه است فقط لازم است دو کانال تلگرام این مجموعه با آیدی های excoino و excoino_plus و گروه تلگرامی excoinochat را عضو شوید. برندگان هر روز در همان گروه مشخص خواهند شد و به آنها در چت خصوصی پیام داده می شود. البته افراد در صورتی امکان دریافت جایزه خواهند داشت که در سایت این مجموعه احراز هویت کرده باشند. برای مشاهده جزئیات این طرح روی کلید «مشاهده» کنید.

دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید
با ثبت دیدگاه خود ما را در ارائه بهتر خدمات یاری کنید

سایت کانال تخفیف (آف چنل)، مرجع دریافت رایگان کوپن و کد تخفیف فروشگاه های آنلاین و کسب و‌ کارهای اینترنتی است. در حال حاضر با همراهی استارت آپ ها انواع کد تخفیف، مسابقه، کمپین و جشنواره های صدها برند معتبر، اپلیکیشن و مراکز خدمات آنلاین را به اطلاع مخاطبان می‌رسانیم. دیجی کالا، اسنپ، اسنپ فود، تپسی، سینماتیکت، بانی مد، علی‌ بابا ، فیلیمو، نماوا، اسنپ مارکت، اسنپ شاپ، باسلام و ازکی از جمله این وبسایت ‌هاست. کاربران در کانال تخفیف می توانند در کوتاه ترین زمان و با چند کلیک ساده به جدیدترین تخفیف ها در گروه تاکسی اینترنتی، سفارش آنلاین غذا، اپراتورهای مخابراتی، موسیقی و سینما، گردشگری، مد و پوشاک، کتاب و کتابخوانی و ... دسترسی پیدا کنند.
بستر تبلیغ بر پایه بن هدیه و آفر، علاوه بر کمک به بهتر شناخته شدن فروشگاه ها در صحنه رقابت و افزایش بازدید و آمار فروش آن‌ها، باعث کاهش هزینه و ایجاد تجربه‌ای لذت بخش از خریدی ارزان تر در ذهن مشتریان خواهد شد. چنین کمپین های تبلیغی و تخفیفی ضمن جذب مشتریان جدید باعث ترغیب کاربر به خرید مجدد شده و توسعه و رونق کسب و کار در فضای آنلاین را در پی خواهد داشت.

نماد اعتماد
نماد ساماندهی
کلیه حقوق برای کانال تخفیف محفوظ است © 1405